Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Business

Units

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied

Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vijf kennis gebieden: Managed IT, Software, Data, Cybersecurity en Consulting

Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en die al over veel kennis en kunde beschikken maar altijd blijven doorgroeien en verder ontwikkelen.

IT

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal. Wij werken volledig volgens ITIL procedures. Ons oplossingspercentage voor incidenten ligt boven de 95%.

Software

Als Fortezza Software opereren we dichtbij de business. Klanten werken met ons samen vanwege onze hoge kwaliteit vakmanschap, innovatieve oplossingen en technologische diepgang.

Data

Bij het Data & Analytics team werk je met nieuwe technieken op het Microsoft Azure platform op het gebied van data management en analytics, zoals PowerBI, Azure Data Factory en Azure SQL Databases.

Cybersecurity

Cybersecurity is inmiddels niet meer weg te denken uit moderne IT omgevingen. Met Fortezza Cybersecurity levert Fortezza security awareness, security scan en continue monitoring middels ons CDC.

Consulting

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. Als digitale transformatie partner gaat Fortezza naar klanten toe om hen te helpen met het identificeren van doelen, uitdagingen en resource requirements.

Staf en Ondersteuning

Het management, de staf en alle ondersteunende functie zijn de backbone van ons bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat de organisatie soepel blijft lopen zodat onze IT specialisten van Team Fortezza optimaal kunnen functioneren.