Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Business

Units

Fortezza staat voorop in nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied

Wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening zich mee ontwikkelt met de technologische mogelijkheden die beschikbaar komen. Zo blijven wij relevant voor onze opdrachtgevers en stellen wij hen in staat om verandering te omarmen en hun strategische doelstellingen te behalen.

Kom je bij Fortezza werken, dan is de kans groot dat je bij een van de vijf businessunits aan de slag gaat. Iedere unit vertegenwoordigt een kennisgebied. Afhankelijk van de opdracht werk je binnen Fortezza samen met collega’s van je eigen unit, of van een andere unit.

IT

Sinds 2008 zijn wij de steunpilaar van vele bedrijven die de IT-omgeving aan ons hebben toevertrouwd. Van de aanleg van een goede IT-infrastructuur en het inrichten van digitale werkplekken tot de servicedesk die dagelijks klaarstaat om ondersteuning te bieden. Wij werken volledig volgens ITIL procedures. We zijn er trots op dat ons oplossingspercentage voor incidenten boven de 95% ligt. 

Software

Bij Fortezza Software werken we voor de klant en bij de klant. Daarmee zitten we midden in de business. Klanten werken met ons samen vanwege onze hoge kwaliteit vakmanschap, innovatieve oplossingen en technologische diepgang.

Data

Informatiebronnen stroomlijnen zodat datagedreven werken mogelijk wordt, dat is waar we voor gaan bij Fortezza Data. We werken met Microsoft Azure en technieken als PowerBI, Azure Data Factory en Azure SQL. Er is bijzonder veel kennis en expertise in huis, dus wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Cybersecurity

Cybersecurity is inmiddels niet meer weg te denken uit moderne ITomgevingen. Als dit de unit is waar jouw kennis en ervaring het best bij past, dan weet jij dat als geen ander. We richten ons voornamelijk op IAM en CIS Control Framework (waaronder pentesting, awareness en GAP-analyse). 

Consulting

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. Als digitale transformatie partner gaat Fortezza naar klanten toe om hen te helpen met het identificeren van doelen, uitdagingen en resource requirements. Waar nodig, halen we de expertise van collega’s van andere business units erbij.  

Staf en Ondersteuning

De staf en alle ondersteunende functie zijn de backbone van ons bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat de organisatie soepel blijft lopen zodat onze IT specialisten van Team Fortezza optimaal kunnen functioneren.