Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Fortezza is Great Place to Work Certified!

Fortezza is Great Place to Work Certified!

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen. We zijn ENORM trots dat we het komende jaar de titel Great Place To Work Certified mogen voeren.

Op basis van deze erkenning komen wij tevens in aanmerking voor een plek bij de Top 10 Best Workplaces in onze categorie Best Medium Workplaces. De lijst van Best Workplaces wordt eind maart 2020 bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces event.

Goed werkgeverschap

Het is de missie van Fortezza om mensen en organisaties succesvol te maken in de digitale transformatie. Dit kan alleen met collega’s die het beste uit zichzelf halen en zelf succesvol zijn. Onze directeur Mark formuleert het als volgt: “Ik gun iedereen een zinvol werkleven.” We willen dat mensen het naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en we willen onze medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen’. Bij Fortezza geloven we dat dit leidt naar een high performance cultuur waarmee we onze klanten succesvol maken en inspireren.

Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” – René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

We hebben nog ruimte voor nieuwe collega’s!

Wil jij meebouwen met Fortezza?