Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

Fortezza IT

Fortezza IT bestaat uit drie teams: de servicedesk, het beheerteam en het projectenteam.  

Servicedeskteam

Het servicedeskteam is het kloppende hart van onze managed IT services. Onze support engineers leveren technische ondersteuning aan klanten door het uitvoeren van operationele beheerwerkzaamheden en het verwerken van eerste- en tweedelijnsmeldingen. 

Beheerteam

Binnen het beheerteam werk je afwisselend op kantoor en op locatie bij onze klanten. Op kantoor handel je de tweede- en derdelijnsmeldingen af. Tijdens beheerdagen lever je on-site support aan onze klanten. Je bent dan ook het visitekaartje van Fortezza en je zorgt ervoor dat de relatie met onze klanten goed blijft. 

Projectteam

Het projectenteam is verantwoordelijk voor de planning en uitrol van migratie- en infrastructuurprojecten. Wij besteden veel aandacht aan productontwikkeling en we introduceren graag nieuwe en vernieuwende IT-oplossingen bij onze klanten. 

Drie teams. Eén missie

We hebben drie teams met ieder hun eigen specialisatie. Natuurlijk werken we samen waar dat nodig is en staan we klaar om elkaar te helpen. Want met alle kennis die we samen in huis hebben, vormen we team Fortezza. En met zijn allen hebben we één missie: onze klant zo goed en snel mogelijk helpen.  

Technologieën

Wij hebben een zeer gevarieerde klantengroep en geen enkele klant is hetzelfde. Bij elke klant is de infrastructuur weer iets anders ingericht. Dit betekent dat wij veel collega’s hebben die in de volle breedte verstand hebben van verschillende technologieën. Als Silver Partner van Mircosoft hebben we natuurlijk wel de voorkeur voor Microsoft-gebaseerde systemen en technologieën.

Vertrouwen als basis

IT uit handen geven vraagt om veel vertrouwen bij de klant. Door onze jarenlange dienstverlening en ervaring hebben we onze klanten altijd kunnen laten zien dat we dit vertrouwen waard zijn. Persoonlijke aandacht is daarin erg belangrijk. We bouwen een band op, leren onze klant goed kennen en stellen de juiste vragen om tot de kern van een vraagstuk te komen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij altijd de juiste IT-oplossing kunnen aanbieden. Als vaste partner kennen wij de organisaties waarvoor wij werken goed en kunnen we snel schakelen. We doen wat we beloven en zetten een stap extra waar nodig. 

Wij zijn er trots op dat wij ook als team altijd in ontwikkeling zijn om onze klanten van het beste advies te kunnen voorzien en de hoogste kwaliteit werk te leveren. Wij zijn daarmee niet alleen een belangrijke partner van onze klanten, maar ook voor onze collega’s bij Fortezza Data, Cybersecurity, Software en Consulting. IT biedt de basis voor alle andere diensten van Fortezza. Door een goede fundering te leggen, maken wij op strategisch niveau data gedreven bedrijfsvoering mogelijk en stellen we bedrijven in staat hun waardevolle informatie te beschermen.