Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA

Hoi! Wat leuk dat je onze site bezoekt en meer wilt weten over Fortezza. Fortezza is een gezellige IT club uit Den Haag waar mensen werken uit het hele land. Vanuit vijf business units werkt iedereen er hard aan om onze klanten succesvol te maken in dit digitale tijdperk.

We geven je graag meer informatie over waar wij ons op richten als werkgever, onze cultuur en wat we onze medewerkers bieden om hen succesvol te maken. Zodat jij alle informatie hebt om te kunnen bepalen of jij bij ons past. Veel leesplezier!

“Ik vind het fijn om bij een kleinere organisatie te werken waar je meer impact kan maken. Het is fijn dat je bij Fortezza niet een pion bent maar echt onderdeel uitmaakt van een team."
Ralph Bos - Fortezza Data

Fortezza als werkgever

We willen dat mensen het naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen, en we willen onze medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen.

Onze cultuur

Cultuur definiëren is best lastig. Het is niet statisch en ontwikkelt zich mee met de mensen binnen de organisatie. Onze medewerkers weten dit het beste. Met hun eigen woorden kunnen we dan ook het beste een idee geven van onze cultuur

Wat we je kunnen bieden

We willen dat onze medewerkers succesvol zijn. Daarom krijg je bij Fortezza in de eerste plaats vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Zonder deze basisprincipes lukt het namelijk nooit om het beste uit jezelf te halen.