Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA

Fortezza is dé werkplek voor IT-professionals die op zoek zijn naar:

Oog voor het individu

Openheid

Familiaire sfeer

Vrijheid

Ruimte om zichzelf te zijn

We vertellen je graag meer over onze cultuur, werkwijze, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en mooie opdrachtgevers. Zo heb je alle informatie op een rij om te bepalen of wij een goede match zijn.

“Ik vind het fijn om bij een kleinere organisatie te werken waar je meer impact kan maken. Het is fijn dat je bij Fortezza niet een pion bent maar echt onderdeel uitmaakt van een team."
Ralph Bos - Fortezza Data

Fortezza als werkgever

We willen dat mensen het naar hun zin hebben. Dat betekent dat we je niet alleen leuke opdrachten willen geven, maar ook kijken waar jij heen wilt. Wat zijn jouw ambities en hoe kunnen we jouw helpen die te bereiken?  

Werkgever Forteza

Onze cultuur

De mensen bij Fortezza maken de cultuur op de werkvloer. Wat we veel horen is dat er een gezellige sfeer hangt, dat mensen oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar en dat er ruimte is voor initiatieven. Klik hieronder om meer te lezen over onze cultuur, maar lees vooral ook de verhalen van onze new hires 

Wat we je kunnen bieden

We willen dat onze medewerkers succesvol zijn. Daarom krijg je bij Fortezza in de eerste plaats vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Zonder deze basisprincipes lukt het namelijk nooit om het beste uit jezelf te halen. Wil je weten wat wij je verder nog kunnen bieden?

De vijf specialisaties van Fortezza

De kennis en ervaring van Fortezza is ondergebracht in vijf business units: IT, Cybersecurity, Data, Software en Consulting. Vanuit deze specialisaties werken we er gezamenlijk aan om onze klanten succesvol te maken in dit digitale tijdperk. Daarnaast hebben we natuurlijk teams op staf en ondersteuning.