Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

FORTEZZA

als werkgever

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken

Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Daarom hebben we onszelf als doel gesteld om een geweldige werkgever te willen zijn. We willen niet alleen onze klanten succesvol maken, maar ook onze medewerkers! In 2019 hebben we de Great Place to Work certificering gehaald. Deze certificering laat zien dat wij een organisatie zijn waar de medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen en plezier hebben met de collega’s met wie ze samenwerken. We willen in 2025 zelfs in de top 10 van Beste Werkgevers van Nederland te staan.

 

Waarom willen we dit? Onze directeur Mark zegt het zo: ‘Ik gun iedereen een zinvol werkleven’. We willen dat mensen het naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en we willen onze medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen. Wij geloven dat dit leidt naar een high performance cultuur waarmee we onze klanten succesvol maken en kunnen inspireren. En het mes snijdt aan twee kanten, want zo maken we onze medewerkers ook succesvol.

In de praktijk betekent dit dat we elk jaar een Great Place to Work onderzoek laten uitvoeren en samen met onze medewerkers opvolging geven aan de resultaten om zo te groeien als organisatie.

“Hoe Fortezza zich positioneert, spreekt mij erg aan. Het is duidelijk dat Fortezza het welzijn van de medewerkers voorop zet.”
IJfke Broeckaert - Fortezza Consulting

Groei

Wij willen medewerkers laten groeien. Dat doen we in de eerste plaats door ze te vertrouwen en dus verantwoordelijkheid en vrijheid te geven. We bieden volop ontwikkelmogelijkheden op zakelijk en persoonlijk vlak en medewerkers kunnen hun eigen groeipad inrichten. Medewerkers leren van elkaar en dagen elkaar uit. Fouten maken mag, moet zelfs, om van te leren. Tot slot zorgen we voor gave projecten en opdrachten bij onze klanten waardoor medewerkers kansen krijgen om nieuwe dingen te doen.

Werkplezier

We besteden het grootste deel van onze tijd aan werken. Laten we er dan samen voor zorgen dat dit een leuke tijd is. Fortezza biedt een positieve werkomgeving met aandacht voor het individu. Ons uitgangspunt is, wat kan wél in plaats van wat kan er niet. We vieren onze successen en zoeken de gezelligheid op. Er is ruimte voor ieders lach & traan en we komen tegemoet aan persoonlijke wensen van medewerkers om werktijd zo plezierig mogelijk te maken.