Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

Fortezza Software

Software is eating the world!

Onze getalenteerde Java en DevOps professionals vormen samen Fortezza Software. Samen leveren we een bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers in complexe projecten. Zo werken we aan de NextGen digitale overheid voor de burger, hebben we impact op hoe banken met hypotheken omgaan en dragen we bij aan near-realtime big dataprojecten om het verkeer van morgen in betere banen te leiden. Kortom, het zijn de mensen van Fortezza Software die het verschil maken! 

Bij Fortezza Software werken getalenteerde softwareontwikkelaars, DevOps engineers en architecten. Het programmeren van software om maatwerk applicaties te bouwen is wat we doen en waar we goed in zijn. We zijn een team van ervaren professionals die op hoog niveau werk leveren. Maar we zijn zoveel meer dan codekloppers.  

Blik naar buiten

Wij vinden communicatie in ons vak erg belangrijk. We zijn in staat om complexe zaken helder uit te leggen en inzichtelijk te maken. Hierdoor kunnen we transparant zijn over onze werkwijze en het proces dat we doorlopen. Maar ook vinden we het belangrijk wat medewerkers van onze klanten van ons vinden. Door naar hun feedback te luisteren en dit mee te nemen in onze oplossingen, ontstaan betere en beter gedragen eindresultaten. Doordat onze blik naar buiten is gericht, kunnen we bedrijfsprocessen duiden en hier advies op geven. Hierdoor sluiten de applicaties die we ontwikkelen vaak nog beter aan op de behoefte van onze klant. En dat is waar we voor gaan.  

Werken bij de klant

Om onze klanten optimaal te helpen in een software-powered wereld, opereren we als Fortezza Software dichtbij de business. Voor ons is dat veelal op locatie bij de klant. Bij de ontwikkeling van software speelt werken in teamverband een grote rol en onze professionals zijn daarbij een waardevolle toevoeging aan de teams van onze klanten. Onze ontwikkelaars werken daarbij op een Agile manier samen om zo goed en tijdig mogelijk waarde voor de klant te leveren.  

Het is onze kracht om teamleden met elkaar te verbinden. Wij zijn sociaal en betrokken en weten het beste te halen uit onszelf en onze teamgenoten. We zetten daarin net een stapje extra door ook op persoonlijk vlak verbinding te maken met onze teamgenoten. Zo zorgen we voor een goede afstemming tussen alle betrokkenen om zo tot het beste resultaat te komen. Fortezza Software levert dus niet alleen het talent, maar ook de persoon die de gevraagde talenten kan toepassen.  

Zet je een van onze software professionals in op je project, dan weet je zeker dat er een hoogkwalitatief product uit voortkomt. Wil je echt impact maken, dan zet je meerdere Fortezzianen in om de klus te klaren.  

Dit geldt niet alleen voor de opdrachtgevers waarvoor wij werken. Wij geloven in goede afstemming tussen alle IT-diensten binnen een bedrijf. Wij kunnen dan ook bouwen op onze collega’s bij Data, Cybersecurity, IT en Consulting.  

Technologieën

Naast dat onze developers de nieuwste technieken gebruiken om complexe projecten en innovatieve oplossingen op maat te maken, kunnen ze ook de behoefte bij onze klanten snel achterhalen. De technieken die we daar met name bij gebruiken zijn:

Onze Visie

‘Van Fortezza Software, voor Fortezza Software, door Fortezza Software’.  
 
Dat is waar wij in geloven. Het betekent dat je regelmatig zelf aan het roer staat van jouw ontwikkeling binnen Fortezza. Een Softwareprof bij Fortezza heeft inspraak op de keuze van het project, het aannemen van nieuwe collega’s en tijdens de Monthly’s. We zijn een groeiend team en willen samen met jou onze organisatie beter maken.  

Kennis delen

Bij Fortezza gaan wij voor kwaliteit en inhoud. Je bent onderdeel van een groep specialisten met veel kennis, kunde en knowhow, die ze graag delen. Bijvoorbeeld in onze Java en DevOps Guild Nights. Als je je comfortabel voelt voor grote groepen, dan kun je ook je kennis delen tijdens onze meetups. Hierbij participeren niet alleen onze eigen collega’s maar ook professionals van andere organisaties. Het is een mooie gelegengeid om de wereld te laten zien wie we zijn en wat we kunnen betekenen.