Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Onze cultuur

De mensen bij Fortezza creëren samen de cultuur op de werkvloer. Het is dus niet statisch en ontwikkeld zich mee met de mensen die er werken. Toch hebben wij ook een bepaalde manier waarop wij de dingen doen. Onze medewerkers weten dit het beste.  

De volgende kernwoorden zijn het meeste genoemd in interviews met onze medewerkers en geven goed aan wat je bij Fortezza kan verwachten: 

Wat we je bieden

Informeel

Toegankelijk

Vrijheid

Openheid

Gezellig

"Als je belang hecht aan het hebben van gezellige collega's en een goede werksfeer, dan is Fortezza een goede optie. De werksfeer bij Fortezza is dus erg fijn en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik snap eigenlijk niet waarom mensen niet voor Fortezza zouden kiezen!”
Stephan Bormans - Fortezza Data

Een plek waar jij je snel thuis voelt

Fortezza Kernwaarden

Betrokken
We blijven continu in gesprek om te weten wat er speelt. We luisteren zonder aannames of
vooroordelen. Om de ander te helpen, zetten we een stap extra. Niet alleen als er iets mis is, maar
altijd. We denken gevraagd en ongevraagd mee en bieden ons advies aan. Dit doen we allemaal
omdat we ons betrokken voelen bij onze klanten en medewerkers.

Aanpakkers
We zijn echte aanpakkers. Ja, we denken na over wat we doen. Maar zodra we weten wat we
moeten doen, gaan we ook echt aan de slag. We zijn onderdeel van de oplossing en we geven
mensen en organisaties de ruimte en mogelijkheden om in beweging te komen.

Meedenkers
We nemen de situatie zoals hij is en passen ons daarop aan. We pakken bewezen oplossingen,
antwoorden of werkwijzen als basis, maar wel altijd met oog voor iedere unieke situatie. Wat het
vraagstuk ook is, je kan op ons rekenen. Wie wil, krijgt bij Fortezza de ruimte en de mogelijkheden
om te groeien.

De Fortezziaan…

…vindt het gaaf wat hij/zij doet

Jij hebt passie voor wat je doet. Je weet wat je drijft en past dat dagelijks toe in je werk. Je vertelt vrienden en familie trots over wat je bereikt. Doordat je intrinsiek gemotiveerd bent zet je je automatisch voor de volle 100% in en gaat er veel energie van jou uit. Je weet wat er speelt bij Fortezza en vraagt, oppert en denkt mee.

…is in voor een geintje

Met jou kun je lachen. Je houdt van hard werken, maar niet zonder plezier. Je bent sociaal en weet verbinding te maken met verschillende type mensen. Het initiatief om iets gezelligs met collega’s te doen neem jij graag.

…kletst niet maar poetst

Een Fortezziaan is ondernemend en een echte aanpakker. Je start uit jezelf zaken op, wacht niet onnodig en gaat snel over tot actie. Je denkt in oplossingen in plaats van problemen. ‘Ga ik regelen’ ipv ‘kan niet’. Als je geen taak of opdracht krijgt, dan weet jij genoeg zaken om mee aan de slag te gaan. Je staat samen met je collega’s in de modder en voelt je niet te beroerd voor praktische werkzaamheden.

…regelt z’n zaakjes goed

Jij hebt je zaken op orde en levert kwaliteit. Of het nu is voor een collega of klant is, jij biedt service en gaat net dat stapje verder.

…heeft passie

Je weet wat je drijft en past dat dagelijks toe in je werk. Je vertelt vrienden en familie trots over wat je bereikt. Doordat je intrinsiek gemotiveerd bent zet je je automatisch voor de volle 100% in en straal je veel energie uit. Je weet wat er speelt bij Fortezza en vraagt, oppert en denkt mee.

…wil altijd blijven groeien

Ontwikkelen staat bij Fortezza hoog in het vaandel. Jij wil op persoonlijk en zakelijk nog beter worden dan je al bent en werkt graag samen met mensen met dezelfde instelling. Verandering en uitdaging omarm je en je vraagt actief om feedback. Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen groeipad en deelt je kennis actief en stimuleert anderen.

…durft out of the box te denken

Als iedereen links gaat durf jij rechts te gaan. Je bekijkt zaken soms net ff anders. Ook kom je met gekke ideeën, hou je voorlopers in de markt in de gaten en inspireer je jouw collega’s.