Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Onze cultuur

Defining culture is quite difficult. It is not static and develops along with the people within the organization. Yet we also have a certain way in which we do things. Our employees know this best. In their own words, we can best give an idea of ​​our culture. The following keywords were mentioned the most in interviews with our employees and indicate what you can expect at Fortezza:

Informeel

Toegankelijk

Vrijheid

Openheid

Gezellig

“Een plek waar geluisterd wordt naar elkaars meningen en inzichten. Er is niet één iemand die bepaald hoe en wat, maar je doet het samen.”
Benjamin Fresco - Fortezza Cybersecurity

Een plek waar jij je snel thuis voelt

Ons cultuur document

Een verplicht onderdeel van het Great Place to Work onderzoek is de evaluatie van ons beleid: de Culture Audit. Hiervoor hebben wij een document geschreven waar in we aangeven wat ons beleid is op negen thema’s. Zie hier het resultaat! Bekijk dit document om een goede indruk te krijgen van onze organisatie.

Fortezza Factoren

Onze medewerkers geven aan dat ze bij ons echt zichzelf kunnen zijn. Dus er is ruimte voor iedereen. Maar we weten wel welk type mensen bij ons past en waar we blij van worden. We hebben dit samengevat in de Fortezza Factoren:

De Fortezziaan…

…vindt het gaaf wat hij/zij doet

Jij hebt passie voor wat je doet. Je weet wat je drijft en past dat dagelijks toe in je werk. Je vertelt vrienden en familie trots over wat je bereikt. Doordat je intrinsiek gemotiveerd bent zet je je automatisch voor de volle 100% in en gaat er veel energie van jou uit. Je weet wat er speelt bij Fortezza en vraagt, oppert en denkt mee.

…is in voor een geintje

Met jou kun je lachen. Je houdt van hard werken, maar niet zonder plezier. Je bent sociaal en weet verbinding te maken met verschillende type mensen. Het initiatief om iets gezelligs met collega’s te doen neem jij graag.

…kletst niet maar poetst

Een Fortezziaan is ondernemend en een echte aanpakker. Je start uit jezelf zaken op, wacht niet onnodig en gaat snel over tot actie. Je denkt in oplossingen in plaats van problemen. ‘Ga ik regelen’ ipv ‘kan niet’. Als je geen taak of opdracht krijgt, dan weet jij genoeg zaken om mee aan de slag te gaan. Je staat samen met je collega’s in de modder en voelt je niet te beroerd voor praktische werkzaamheden.

…regelt z’n zaakjes goed

Jij hebt je zaken op orde en levert kwaliteit. Of het nu is voor een collega of klant is, jij biedt service en gaat net dat stapje verder.

…heeft passie

Je weet wat je drijft en past dat dagelijks toe in je werk. Je vertelt vrienden en familie trots over wat je bereikt. Doordat je intrinsiek gemotiveerd bent zet je je automatisch voor de volle 100% in en straal je veel energie uit. Je weet wat er speelt bij Fortezza en vraagt, oppert en denkt mee.

…wil altijd blijven groeien

Ontwikkelen staat bij Fortezza hoog in het vaandel. Jij wil op persoonlijk en zakelijk nog beter worden dan je al bent en werkt graag samen met mensen met dezelfde instelling. Verandering en uitdaging omarm je en je vraagt actief om feedback. Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen groeipad en deelt je kennis actief en stimuleert anderen.

…durft out of the box te denken

Als iedereen links gaat durf jij rechts te gaan. Je bekijkt zaken soms net ff anders. Ook kom je met gekke ideeën, hou je voorlopers in de markt in de gaten en inspireer je jouw collega’s.