Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Consulting

Digitale transformatie

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. Als digitale transformatie partner gaat Fortezza naar klanten toe om hen te helpen met het identificeren van doelen, uitdagingen en resource requirements.

Technologieën

Wij hebben een zeer gevarieerde klantengroep en geen enkele klant is hetzelfde. Bij elke klant is de infrastructuur weer iets anders ingericht. Dit betekent dat wij veel collega’s hebben die in de volle breedte verstand hebben van verschillende technologieën.

techlogo-microsoft

Onze Visie

Om als onderneming gezond te worden én te blijven moet je digitaliseren. Vroeg of laat zal dit moeten  gebeuren, afhankelijk van de branche waarin u opereert en het niveau van uw producten  en of diensten. Wie wilt u zijn? Een leverancier van producten  en diensten die steeds verder achter in de keten opereert of een keten partner die voortdurend innoveert? Met deze vragen helpt Fortezza ondernemingen om digitaal te transformeren.

Digitale transformatie creëert een bedrijfscultuur  waarin sneller en continu  geïnnoveerd kan worden en zorgt ervoor dat de organisatie wendbaarder is geworden. Om dit  te bereiken heb je eerst een digitaal transformatie programma nodig. De focus zal niet alleen op het digitale vlak liggen; IT is slechts een middel en maar één van  de vijf  bouwstenen van het bedrijf dat getransformeerd gaat worden. Cultuur, gedrag en organisatie zijn andere belangrijke bouwstenen.