Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Consulting

Digitale transformatie

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie. Dat is wat Fortezza doet. Als digitale transformatie partner gaat Fortezza naar klanten toe om hen te helpen met het identificeren van doelen, uitdagingen en resource requirements.

Technologieën

Wij hebben een zeer gevarieerde klantengroep en geen enkele klant is hetzelfde. Bij elke klant is de infrastructuur weer iets anders ingericht. Dit betekent dat wij veel collega’s hebben die in de volle breedte verstand hebben van verschillende technologieën.

techlogo-microsoft

Onze Visie

Om als onderneming  gezond te worden én te  blijven moet je digitaliseren. Vroeg of laat zal dit moeten  gebeuren, afhankelijk  van  de branche waarin u opereert en het niveau  van uw  producten  en of diensten. Wie wilt  u  zijn? Een leverancier van producten  en diensten  die steeds verder achter in  de keten  opereert of een keten partner  die voortdurend innoveert? Met deze vragen helpt Fortezza ondernemingen om digitaal te transformeren.

Digitale  transformatie creëert een bedrijfscultuur  waarin sneller en continu  geïnnoveerd kan worden en zorgt ervoor dat de organisatie wendbaarder is geworden. Om dit  te bereiken heb je eerst een digitaal transformatie programma nodig. De focus zal niet  alleen op het digitale  vlak liggen; IT is slechts een middel  en maar één van  de vijf  bouwstenen  van  het bedrijf dat getransformeerd gaat worden. Cultuur,  gedrag en organisatie zijn andere belangrijke bouwstenen.

FORTEZZA in beeld