Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Data

Fortezza Data

Wij werken dicht bij onze klanten aan het opzetten én verbeteren van data warehouse platformen met behulp van bewezen technologie. Zo werken wij met de volledige MSBI stack voor onze “on-premis” klanten, maar zijn we ook aan de slag met Azure diensten zoals Azure Data Factory, Logic Apps en uiteraard Power BI om (hybride) cloud oplossingen te bouwen.

HECHT TEAM – Meer dan werken voor de business

Wij zijn een ambitieus en positief ingesteld team. Wij werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Iedereen heeft een stem van gelijke waarde. Een persoonlijke benadering en de persoonlijke klik is voor ons belangrijk. Dit merk je bij ons al tijdens de sollicitatiegesprekken. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, wat jou drijft, boven op je technische bagage. Bij je indiensttreding helpen wij jou met de eerste stappen binnen ons team. Wij nemen je mee in wat we nu aan het doen zijn en vangen je op bij vragen en helpen je verder op weg. Met regelmaat spreken wij met elkaar, over het werk, maar ook wat ons verder bezig houdt. Een goede onderlinge sfeer, waar ruimte is voor iedereen om zichzelf te zijn, is kenmerkend voor ons team.

KENNISDELING

Doordat wij bij verschillende klanten met verschillende technieken werken is er veel kennis binnen ons team. Wij geven en nemen hierin van elkaar. Wij pikken dingen op de klant die we dan delen met het team. Bij ons kijken we breder dan de opdracht, wij willen bouwen aan ons team en het niveau van elkaar.

ZELFSTURING 

Wij voeren zelf de regie bij onze klanten. Bij ons krijg je de zelfstandigheid en de vrijheid om een klus aan te pakken op basis van ons eigen ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Wij zijn consultants met een adviesrol en maken data gedreven werken bij onze klanten mogelijk. Met onze hoge volwassenheid benaderen wij zelfstandig klanten en problemen. Op de achterhand hebben wij onze collega’s. Het is fijn om te weten dat we bij elkaar terecht kunnen.

Technologieën

Wij hebben de strategische keuze gemaakt om alleen op het Microsoft Azure platform onze dienstverlening vorm te geven. Dit betekent níet dat je enkel met de Microsoft software aan de slag gaat. Sterker nog, je ziet steeds vaker dat open source technologieën zoals Kubernetes, Docker en PHP gecombineerd worden met native Azure diensten zoals Azure Blob Storage en Data Factory. En door de maandelijkse nieuwe features ben je verzekerd dat je je nooit zal vervelen.

Onze Visie

Om mensen (en bedrijven) succesvol te maken in de digitale transformatie moeten bedrijven volledig data-gedreven gaan werken. Dit betekent dat we alles organiseren rondom onze gouden regel “If you’re doing it more than once, automate it”.

Wij helpen onze klanten niet alleen met het verder optimaliseren van hun processen maar kijken ook naar de nieuwe mogelijkheden voor hun medewerkers, zodat zij zich écht kunnen richten op hun core werkzaamheden. We zorgen er voor dat mensen nieuwe technieken kunnen omarmen en meegroeien met de nieuwe digitale revolutie.

Voor ons eigen team willen we voor iedereen een zinvolle carriere bieden, waarin je met een voldaan gevoel thuis kan komen en weet dat je een positief verschil hebt kunnen maken. Dit kan zijn door een klant te helpen met het automatiseren van saaie en routinematige handelingen, of het coachen van een collega met nieuwe kennis en vaardigheden.