Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Data

Fortezza Data

Wij werken dicht bij onze klanten aan het opzetten én verbeteren van data warehouse platformen met behulp van bewezen technologie. Zo werken wij met de volledige MSBI stack voor onze “on-premis” klanten, maar zijn we ook aan de slag met Azure diensten zoals Azure Data Factory, Logic Apps en uiteraard Power BI om (hybride) cloud oplossingen te bouwen.

We zijn een team van gedreven probleem oplossers. We zijn altijd positief en we werken door tot het klaar is. We zijn pragmatisch en hands-on. Hoe pragmatisch? Iedereen bij Fortezza Azure kan code lezen en schrijven om oplossingen te bouwen, van developers tot projectmanagers en team leads. Onze kernwaarden passen we niet alleen toe bij onze klanten maar ook op onszelf. Alleen door onszelf continu te verbeteren en door nieuwe kennis te omarmen zijn we in staat om voorop te blijven lopen. Projecten doen we graag samen met klanten. Door dicht bij de klant te zijn weet je beter wat ze willen en waar hun verwachtingen liggen. En het is super interessant om mee te kijken in de keuken van verschillende bedrijven.

Ons team bestaat uit een mooie mix van juniors tot seniors, waardoor er altijd de mogelijkheid is om van elkaar te leren. Zo hebben we onszelf het doel gesteld dat iedereen de basis van Azure DevOps beheerst en op één onderdeel specialist is. Deze kennis wordt iedere vrijdagochtend met elkaar gedeeld in de team huddle door de ontwikkelingen op Azure met elkaar door te nemen. Met de andere specialisaties binnen Fortezza houden we iedere maand kennissessies (Guild Nights) om ook buiten ons vakgebied te kijken of er nieuwe oplossingen mogelijk zijn die we kunnen gebruiken voor onze klanten.

Zo zijn we samen Team Fortezza en zijn we in staat om onze klanten integraal te bedienen; van data tot security en van IT tot maatwerk software.

Technologieën

Wij hebben de strategische keuze gemaakt om alleen op het Microsoft Azure platform onze dienstverlening vorm te geven. Dit betekent níet dat je enkel met de Microsoft software aan de slag gaat. Sterker nog, je ziet steeds vaker dat open source technologieën zoals Kubernetes, Docker en PHP gecombineerd worden met native Azure diensten zoals Azure Blob Storage en Data Factory. En door de maandelijkse nieuwe features ben je verzekerd dat je je nooit zal vervelen.

Onze Visie

Om mensen (en bedrijven) succesvol te maken in de digitale transformatie moeten bedrijven volledig data-gedreven gaan werken. Dit betekent dat we alles organiseren rondom onze gouden regel “If you’re doing it more than once, automate it”.

Wij helpen onze klanten niet alleen met het verder optimaliseren van hun processen maar kijken ook naar de nieuwe mogelijkheden voor hun medewerkers, zodat zij zich écht kunnen richten op hun core werkzaamheden. We zorgen er voor dat mensen nieuwe technieken kunnen omarmen en meegroeien met de nieuwe digitale revolutie.

Voor ons eigen team willen we voor iedereen een zinvolle carriere bieden, waarin je met een voldaan gevoel thuis kan komen en weet dat je een positief verschil hebt kunnen maken. Dit kan zijn door een klant te helpen met het automatiseren van saaie en routinematige handelingen, of het coachen van een collega met nieuwe kennis en vaardigheden.

FORTEZZA in beeld