Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA Cybersecurity

Fortezza Cybersecurity

Cybersecurity is inmiddels niet meer weg te denken uit moderne IT omgevingen. Met Fortezza Cybersecurity levert Fortezza security awareness, security scans en continue monitoring middels ons CDC. Het Team Security is in opbouw; als jongste domein binnen Fortezza helpen wij organisaties met het veilig stellen van hun infrastructuur, applicaties en omgevingen. Dit doen we door middel van white hat hacking en black box testing.

Verder werken wij samen met de andere specialisatie teams binnen Fortezza. Ieder heeft zijn eigen specialisatie maar we zijn met elkaar Team Fortezza. De lijnen zijn kort en we staan allemaal klaar om elkaar te helpen. Ons gezamenlijke doel is altijd om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Technologieën

Wij houden ons bezig met de beveiliging van de ICT van de klant en proberen hackers voor te zijn met al onze middelen en kennis. Dat doen wij met geavanceerde monitoring en goed opgeleide experts. Zij leggen doelmatig en doelgerichte aanvalspatronen en kwetsbaarheden bloot.

Standaardisatie, tooling en automatisering zijn daarbij de sleutelwoorden. Beveiliging is nu zo massaal en veelomvattend geworden dat er eigenlijk geen ruimte meer is voor handmatig (maat)werk.

Onze Visie

Wij zijn dagelijks bezig de strijd aan te binden met hackers. Of het nu gaat om criminelen die de overheid aanvallen vanwege spionage of omdat zij geld willen stelen bij banken, of uit baldadigheid bedrijven plat proberen te leggen, wij van Fortezza strijden hiertegen. Een dag is nooit hetzelfde omdat je nooit weet wat de hacker gaat doen. Of we lossen een incident op of we zijn bezig iets nieuws te bedenken.

Nog belangrijker is dat wij concepten en thema’s doorontwikkelen tot producten of diensten, waarmee we kunnen inspelen op de continue vernieuwingen op het gebied van security. Het doel is om de klant steeds veiliger te maken. Wij monitoren de klantomgeving, blijven met klanten in gesprek en doen marktonderzoek op basis van trend- en klantanalyses.

Monitoren en doorontwikkelen  is de kern van ons werk en tegelijkertijd is dat de toegevoegde waarde. En dat doen wij samen als team waarbij wij elkaar op een plezierige wijze uitdagen, inspireren en op slimme manieren trainen evenals het delen van kennis met elkaar. Kennis is namelijk de reden van ons bestaan.