Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  carriere@fortezza-groep.nl

Wat wij je kunnen bieden

We willen dat onze medewerkers succesvol zijn. Daarom krijg je bij Fortezza in de eerste plaats vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Zonder deze basisprincipes lukt het namelijk nooit om het beste uit jezelf te halen. Verder kun je van ons verwachten: 

Goed salaris en pensioenregeling

25 vakantiedagen

Echte aandacht bij lief & leed

Ruimte voor initiatief

Flexibiliteit in werkplek en tijd

Gave team-uitjes en avonden

Groei en ontwikkeling

Doelgerichte aansturing

Relaxte en familiaire werksfeer

“Bij Fortezza IT heb ik echt mijn plek gevonden. Ik heb fijne collega’s, met veel kennis waar ik van kan leren. Daarnaast hebben we het ook nog gezellig, dus dat is gewoon goed.”
Santino Kempenaar - Fortezza IT

De omgang met elkaar is vrienschappelijk

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

De schoorsteen moet roken, dus salaris is belangrijk, dat weten wij ook. Geld is bij onze geen primaire drijfveer maar we zorgen er zeker voor dat onze medewerkers goed betaald krijgen. Eén keer per jaar tijdens het beoordelingsgesprek is je salaris onderhandelbaar en kun je ons uitleggen waarom je vindt dat je meer verdient. 

Pensioen en ziekte

Ook je pensioen is bij Fortezza geregeld. We hebben een mooie regeling bij Brand New Day en zullen je goed informeren over hoe je die regeling eventueel zelf nog kunt aanpassen. De dekking voor je partner en kinderen wordt ook betaald. Ben je langdurig ziek dan betaalt Fortezza een jaar lang 80% van je salaris en daarna nog een jaar 70%. Dit is het eerste jaar dus meer dan de wet voorschrijft. 

Vervoer

Je woon- en werkverkeer wordt vergoed middels declaratie, NS business kaart of, als je functie er om vraagt, een leaseauto. In dat geval betaal je geen eigen bijdrage en mag je de auto ook privé rijden. 

Gezondheid

Gezondheid is belangrijk en sporten dus ook. Fortezza biedt bedrijfsfitness aan. Dat betekent dat je een fitnessabonnement kunt afsluiten en deze betaalt met je bruto salaris, waardoor je een fiscaal voordeel hebt en dus goedkoper kunt sporten. 

 

Flexibiliteit

Hybride werken

We stellen ons flexibel op als het gaat om werktijden en -plekken. Thuis werken, om de files heen rijden, samen met je collega een overleg in de zon, het is allemaal mogelijk. Zolang je het goed communiceert en je doelen haalt, kan er veel. We hebben flexibele werkplekken en in bijna alle functies ontvang je een laptop en mobiele telefoon (of vergoeding). 

Extra verlof

Fortezza heeft naast de wettelijke verlofregelingen nog een aantal extra verlofregelingen om zo de werk-prive balans goed te houden. Ga je verhuizen, trouwen of overlijdt er een dierbare? We geven je de tijd om hierbij stil te staan. Bij 3, 5, 8, en 10 jaar dienstverband krijg je er een extra vakantie dag bij, naast de 25 die je sowieso al hebt.

Persoonlijke groei


Fortezza wil groeien en we willen dat jij groeit. Je bent hierin verantwoordelijk voor je eigen groeipad. Vier keer per jaar voeren we een ontwikkelgesprek met je, om er zeker van te zijn  dat je nog voldoende uitdaging hebt, je je (persoonlijke) doelstellingen haalt en om je te helpen met wat nodig is. Naast een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget waar jij gebruik van kunt maken, organiseren we regelmatig kennissessies of interne trainingen. We stimuleren iedereen om middels feedback van elkaar te leren